ULTIMATE elektromos járművek

Elektromos kerékpár, robogó, roller az Ultimate-Ebike webáruházból.

Mostantól nálunk is kaphatóak a legújabb technológiával ellátott minőségi ULTIMATE márkájú elektromos, környezetbarát járművek!

Legyél főiskolás, netán melóhelyre járó, városnéző vagy esetleg hegyi túrázó. A környezetbarát és elektromos kerékpárjainkkal, robogóinkkal és rollereinkkel megszépítheted a közlekedés élményét óvhatod környezeted és a saját egészséged is! Az új, környezetbarát ULTIMATE E-járművek forradalmasítják a városi mozgást és a kirándulást!

Vállalkozásunk célja, hogy csökkentsük a légszennyeződést, az életminőség javítása valamint az egészségmegőrzés az általunk importált költséghatékony, elektromos közlekedési eszközökkel. Garantált, hogy rátalálsz az ULTIMATE elektromos kerékpárok, elektromos robogók és elektromos rollerek között Te is a kedvencedet!

Miért az ULTIMATE elektromos járműveket válaszd? A legújabb technológia, Minőségi termékek, Elérhető ár, Modern design, Lopásbiztos, rejtett akkumulátor és motor, Szénkefe nélküli brushless motorok, Li-ion akkumulátorok, Szakszerviz, Könnyű kezelhetőség, Költséghatékony közlekedés, Környezetbarát választás, Egészségmegőrző életmód, Időtakarékos és csendes közlekedés, Izgalmakkal és élményekkel teli utazások.

Jó, ha tudod az elektromos kerékpárról: Az elektromos kerékpár annyiban különbözik a hagyományos kerékpároktól, hogy a pedálozást elektromos motor segíti.Jó, ha tudod az elektromos kerékpárról: Az elektromos kerékpár annyiban különbözik a hagyományos kerékpároktól, hogy a pedálozást elektromos motor segíti. Így nem kell tovább azon aggódni, hogy a dombon felfele tolnod kell majd a kerékpárt. Bátran bevállalhatod a hétvégi túrákat, akár még az edzettebbekkel is, hiszen többet nem kell várakozniuk rád! Elektromos kerékpárral könnyedén, izzadság nélkül érhetsz be a munkahelyedre is. Ha nem hiszed, gyere el hozzánk, és próbáld ki te magad! Akár több napra is bérelhetsz terméket, hogy a vásárlás előtt végleg meggyőződj róla, neked csak ez kell Az Ultimate kerékpárok hatalmas előnye a többi elektromos kerékpárokkal szemben, hogy a szénkefe nélküli brushless motort és a lítiumionos Li-on akkumulátort esztétikusan és lopásbiztosan a vázba rejtették, így nem lehet bennük olyan könnyen kárt tenni. Ezeket a motorokat és akkumulátorokat nem lehet leszerelni, leütni, leverni. Sőt, egy laikus észre sem veszi, hogy elektromos rásegítéssel tekersz az utakon. FONTOS: Az elektromos kerékpárok használata során bukósisak és védőfelszerelés viselete ajánlott!

Miért az ULTIMATE elektromos rollerek? Az ULTIMATE high-tech elektromos rollerek a modern, fiatalos megjelenés mellett egy olyan hatékony, csendes, környezetbarát, biztonságos és gazdaságos közlekedést biztosít, ami a mai, nehézkes városi közlekedésben nagyon megkönnyítik, sőt élménydúsabbá, izgalmasabbá varázsolják az utazást. Az ULTIMATE elektromos robogók mindegyike szénkefe nélküli brushless motorral és lítiumionos Li-ion akkumulátorral felszereltek. A motor és az akkumulátor is tökéletesen beépül a vázba, így lopásbiztos, esztétikai megjelenést biztosít. Az ULTIMATE rollerek alumínium váza könnyen és gyorsan összecsukhatóak. FONTOS: Az elektromos rollerek használata során bukósisak és védőfelszerelés viselete ajánlott!

Ami az elektromos robogókról tudni kell: Az elektromos robogó annyiban különbözik a hagyományos robogóktól, hogy ezt elektromos motor hajtja. Az elektromos robogók hálózati kábelről bárhol könnyen és gyorsan feltölthetőek. FONTOS: Az elektromos robogók használata során bukósisak és védőfelszerelés viselete ajánlott!

További információért látogass el hozzánk: ultimate-ebike.com

Related posts