Veszélyes fakivágás Budapesten

Sajnos előfordul, hogy kertünkben, házunk körül olyan nagyra nőnek a fák, hogy veszélyeztetik környezetünket. Egy ilyen veszélyes fa kivágása komoly feladat és nagyon veszélyes, ezért mindenképpen szakember kell hozzá. Vannak olyan helyzetek, amikor engedély is szükséges a túl méretes fa eltávolításához.

Sajnos előfordul, hogy kertünkben, házunk körül olyan nagyra nőnek a fák, hogy veszélyeztetik környezetünket.
Egy ilyen veszélyes fa kivágása komoly feladat és nagyon veszélyes, ezért mindenképpen szakember kell hozzá. Vannak olyan helyzetek, amikor engedély is szükséges a túl méretes fa eltávolításához. Ilyenkor elengedhetetlen a munka megszervezése szakember bevonásával.

Abban az esetben, ha nemcsak nagy, hanem veszélyessé is vált a fa, kosaras emelővel, vagy mászva, alpintechnikával vágják ki a fát a legbeépítettebb, kábelekkel teli helyekről is. Egy komoly veszélyes fák kivágásával foglalkozó cégnél a fakivágó munkásak alpintechnikai képzettséggel is bírnak, így fára mászva, kötéltechnikával gyorsan megoldják a legveszélyesebb feladatokat is.

A munka során sajnos lehetnek problémák, keletkezik zöld hulladék is. A hulladékot a legtöbb cég elszállítja. Ezt érdemes előre lefixálni a későbbi félreértések elkerülése végett.

Budapesten sok cég foglalkozik veszélyes fák kivágásával, íme az egyik megbízható cég weboldala: http://veszelyes-fakivagas.hu

Related posts