Thai masszázs kellemes környezetben

Valljuk, hogy a masszázs szolgáltatásaink egészség megőrzésre, relaxációra, a test megismerésére, a lélek megnyugtatására és ezek által fiatalításra is alkalmasak. Távol-keleti, buddhista-kolostorokban kifejlesztett, majd családokban tovább örökített és tovább fejlesztett technikák nem véletlenül hódították meg az egész világot.

Valljuk, hogy a masszázs szolgáltatásaink egészség megőrzésre, relaxációra, a test megismerésére, a lélek megnyugtatására és ezek által fiatalításra is alkalmasak. Távol-keleti, buddhista-kolostorokban kifejlesztett, majd családokban tovább örökített és tovább fejlesztett technikák nem véletlenül hódították meg az egész világot. A rendszeresen masszázsra járók a felsorolt pozitívumokról számolnak be nekünk, ami csak megerősíti a hitünket a Thai Masszázsban.

Számunkra nem csak egy jól hangzó szlogen a „Thai Masszázs”, hanem a bensőnkből fakadó küldetés.

A szobákat nem függönnyel hanem falakkal választottuk el, zuhanyzót létesítettünk, hiszen a masszás előtt és után is érdemes lefürödni. A helyiségekben optimális hőmérséklet van beállítva, hogy soha ne fázzunk, de melegünk se legyen. Ingyenes és egyszerű parkolás biztosított.

Milyen Thai Masszázsokat talál nálunk?

A kezelés helyétől függően vannak arc-, hát-, váll- és talpmasszások. Az arcmasszázs lényegében arc-nyak-fej masszázs, amelyet regeneráló pakolás, maszk egészíti ki. A kezelés hatására csökken a stressz, oldódik a feszültség, miközben javul a koncentrációképesség. Akik sokat végeznek ülőmunkát, azoknak érdemes kipróbálniuk a hát- és vállmasszázst. A talpmasszázs célja többek között a testrészek lendületének és egyensúlyának megteremtése, kimagaslóan gyógyító hatása technikának tekinthető. Azonban vannak még egzotikusabb kezelések is. Ilyen a Royal thai masszázs, azaz a hagyományos thai masszázs, amely magába foglalja a lassú és ritmikus tömörítést az ún. energetikai vonalak mentén és az akupunktúrás pontokon szakavatott mozdulatokkal. A testgyúrás serkenti a vér és a nyirok áramlását, jelentősen enyhíti az izomfájdalmat és a merevséget. Érdemes megemlíteni az olajmasszást, amely a mozdulatok mellett aromás illóolajokkal fokozza a kedvező hatásokat.

További információért látogasson el az Ananya masszázs weboldalunkra.

Related posts