Panelfal vágás és betonfúrás Budapest és környékén

A falvagas.hu weboldalunkon rengeteg információt talál a falvágás, betonvágás, betonfúrás témakörében.

Vállalkozásunkkal vállalunk panelfal vágást, teljes falkivágást, lyukfúrást, falfúrást betonba, családi házakban, vagy panellakásokban precíz felmérés után a válaszfalak teljes, vagy részleges lebontását, szellőzőrendszerek, födémnyílások helyének kialakítását. Ha egy nagyobb ajtóra, közlekedőre vagy ablakra van szüksége, számíthat ránk, de akár az ablakszélesítésben, ajtószélesítésben is a rendelkezésére állunk.

panel-fal-vagas-atado-kivagasaFalvágás: A falvágás sokszor nagyon fontos lehet, például ha nagyobb élettérre vágyunk, vagy ha csak egy új nyílást szeretnénk kialakíttatni két helyiség között. Legyen szó akár ipari épületekről, akár családi házakról vagy panellakásokról falvágással mindenhol megvalósíthatóak ügyfeleink elképzelései, statikai felügyelet alatt, szakszerűen alkalmazva akár vasbetonba is. A falvágás egy egyre sűrűbben igénybe vett és elfogadott szolgáltatás, mert manapság fontos, hogy minden tér maximálisan ki legyen használva.

 

falvagas-atado-nyilas-kivagasa

Falvágás technológiák: Ahhoz, hogy a falvágásos munkálatok por- és rezgésmentesen történjenek, és persze hogy hamar meglegyenek, professzionális felszerelés szükségeltetik. Evégett korszerű, gyémánt technológiát használunk, ez és a tapasztalatunk jelenti a garanciát, hogy Ön elégedett lesz velünk. Falvágó eszközeinkkel, a legkorszerűbb gyémánttechnológiát alkalmazva törekszünk mind az ipari, mind a lakossági felhasználói szinten a legkülönlegesebb igényeket kielégíteni a munkálat hibátlan elvégzésével. Eszköztárunk kialakítása mindkét szegmens igényét kielégíti, sínes falvágógépeinkkel egyaránt tudunk vékonyabb panel falat vágni az általános 230V-ról, de az ipari volumenű falvágás elvégzése sem jelent gondot akár 53 cm vastag vasbetonban.

betonfuras-szerszamokBetonvágással precízen , biztonsággal elkészíthetőek:

– Új nyílások vágása: ablak, ajtó, átadó, válaszfal vágás, födémvágás.

– Bontások: liftaknák, lépcsők , teraszok vágása.

A gyémánttechnológia további előnye, hogy a munkavégzés por és rezgésmentes, a vágott felület is sík marad. Ezen kívül precízen történnek a falvágási munkálatok legyen szó panelvágásról, vagy teljes falak lebontásáról. Ha a körülmények úgy kívánják (pl. laminált parketta), járófelület esetén HILTI gyémánt darabológépet is alkalmazunk vékonyabb válaszfalak esetén, ilyenkor a falvágás folyamatos ipari elszívás mellett történik, így a porszennyeződés 95%-a megoldott. Vizes és száraz technológiával is dolgozunk igénytől függően!

Mivel jár a falvágás, a betonfúrás és a többi hasonló munkálat?

Nem kell feltétlenül kiköltözni néhány napra otthonról, amíg a falvágás, panelvágás és egyéb munkálatok zajlanak, mert garanciát vállalunk a tevékenységünkre, így vállaljuk azt is, hogy minden munkaterülettel kapcsolatos tárgyat megóvunk, letakarunk. Vizes technológiánknak, és nagy teljesítményű elszívógépeinknek köszönhetően, hogy munkánk minimális szennyeződést okoz. Mivel egyértelműen a biztonság az első, ezért minden munkálat előtt felmérjük, hogy mik a legideálisabb eljárások, megoldások. Mindezeken felül vállaljuk a falvágáskor keletkezett törmelék, sitt elszállítását, illetve a statikai engedélyeztetést is.

Weblapunk, ahol árajánlatot is kérhet: falvagas.hu

Related posts