Parkolóm.hu – Parkolás a ferihegyi reptérnél

Remek parkoló Ferihegynél, itt a parkolás igencsak megéri! Gépjármű parkolónk mintegy 500 gépjármű parkolására lett létrehozva a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér közelében, 4 percre a 2-es termináltól.

Az M0-ról lekanyarodó vendégeink a 400-as út felől jöhetnek hozzánk, az Üllő táblánál azonnal jobbra. 2225, Üllő, Pesti út 207.

Forgalmi rend a parkoló területén:

A parkoló egész területén a KRESZ szabályai érvényesek. A megengedett legnagyobb sebesség 15 km/h. A parkoló területén a gépjárművek mozgását, leparkolását a parkoló személyzete irányítja. A gépjárművek lezárt állapotban mechanikus, és beépített elektronikus védelemmel ellátva tárolhatóak. A forgalmi rend a parkoló kapujának elhagyásáig van érvényben.

Parkolóm.hu - Parkolás a ferihegyi reptérnél

Biztonságtechnikai intézkedések a parkoló területén:

A parkoló történő behajtáskor az üzemeltető a jogszabályoknak és adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően a parkolás igénybevételéhez szükséges igazolás, bizonyítás, és biztonsági célokra történő adatrögzítést végez. A parkoló üzemeltetője gépjármű utas és csomagterében elhelyezett, vagy otthagyott vagyontárgyakat nincs jogában vizsgálnia, ezáltal azokról adat felvételezést nem készít, így az ezekkel kapcsolatos felelősség kizárt. A parkoló üzemeltetője nem vállal felelősséget a gépjármű csomag és utasterében hagyott vagyontárgyakért, audit-videó, vagy telekommunikációs, navigációs és egyéb berendezésekért. A parkoló járműben üzemanyagon kívül más tűz, és robbanásveszélyes, valamint élő állat, közegészségügyileg kockázatos szer, vegyszer, romlandó, mérgező, sugárzó és egyéb ártalmas anyag, bármilyen olyan tárgy, melynek birtoklását jogszabály tiltja, nem tárolható. Amennyiben ennek gyanúja felmerül, úgy a parkoló üzemeltetője értesíti a hatóságot és továbbiakban a hatóság rendelkezése szerint jár el. Ennek megszegéséből keletkező esetleges károkért a parkoló üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, a károk megfizetése az ügyfelet terheli.

Díjszabás:

A mindenkori díjszabás megtalálható a parkoló honlapján. Az ügyfél a parkolási díjat készpénzben fizeti meg. Az ügyfél tudomásul veszi, hogy gépjárművével a parkolót a parkolási díj megfizetése után hagyhatja el, vita esetén a személyzet az autót visszatarthatja. A fizetéssel kapcsolatos vita esetén a jármű visszatartására az ügyfél nem alapíthat további igényeket. Amennyiben a gépjárművet a parkolóból parkolólapot felmutatni nem tudó személy szándékozik elvinni, úgy az üzemeltető a rendelkezési jogot külön is vizsgálja. A parkoló személyzete a járművezetőt felhívja a személyazonossága igazolására, valamint a tulajdonjogot igazoló okirat bemutatására. Amennyiben a járművezető, és a tulajdonjogot igazoló okiratban feltüntetett személy nem azonos, úgy legalább 2 tanú olvasható aláírásával és lakcímével ellátott magánokiratban foglalt meghatalmazás eredeti példányáénak átadása is kötelező. Kétség esetén a parkoló üzemeltetője jogosult hatósági intézkedést kérni, mely megtörténtéig a járművet visszatarthatja. A jármű feletti rendelkezési jog vitájából eredő bármilyen közvetlen vagy közvetett igény érvényesítése a parkoló üzemeltetőjével szemben kizárt.

Itt vagyunk: parkolom.hu

Parkolóm.hu - Parkolás a ferihegyi reptérnél

Related posts