Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten

Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten 4700 nm-en és több mint 600 azonnal elvihető kanapéval.

Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten 4700 nm-en és több mint 600 azonnal elvihető kanapéval.

A Kanape.net egy teljesen más üzleti modellt valósított meg. Nem a csili-vili bemutatóteremre helyezi a hangsúlyt, és nincsenek is folyamatosan, reggeltől estig nyitva a magánvásárlók számára, de cserébe egy verhetetlen áron és hatalmas választékkal dolgozó bútoráruházat hoztak létre.

A vásárlás ugyan telefonos bejelentkezéshez kötött (a kanape.net-en kérhető ingyenes visszahívás), de a választék tényleg több mint 600 azonnal elvihető bútorból áll, ami több mint 4700 nm-en terül el az M3-as logisztikai központban (Budapest, XV. ker. Székely Elek utca 11.).

600 azonnal elvihető bútorból áll, ami több mint 4700 nm-en terül el az M3-as logisztikai központban (Budapest, XV. ker. Székely Elek utca 11.).

Megnézve a kanapé kínálatot, eláll a lélegzetünk, hiszen nemcsak arról van szó, hogy a hagyományos 3-2-1 ülőgarnitúra, vagy a sarokgarnitúra, U-alakú, L-alakú kanapék választéka óriási, hanem arról is, hogy az árak is nagyon barátiak. Nem véletlenül, hiszen nagykereskedésről van szó.

A raktár azért is látogatható csak bejelentkezés után, mert kevés az eladó és a nap többi részében a viszonteladók kiszolgálása, illetve a raktárkészletek igazgatása folyik.

Legyen szó modern, vagy éppen klasszikus kanapéról, ülőgarnitúráról, vagy franciaágyról, érdemes ellátogatni ebbe a különleges bútorüzletbe.

Legyen szó modern, vagy éppen klasszikus kanapéról, ülőgarnitúráról, vagy franciaágyról, érdemes ellátogatni ebbe a különleges bútorüzletbe. Azonban az eladók rögtön felhívják a figyelmünket, hogy nincs idő gondolkozni, mert lehet, hogy a kiszemelt kanapé holnapra már nem lesz meg. Nagyon gyorsan cserélődik az árukészlet, ezért ha megtetszik egy bútor, azt érdemes azonnal megvenni… Viccesen meg is jegyzik, hogy ide érdemes akkor menni, ha már mindenhol jártak, és elfogytak az ötletek és megunták az unalmas bemutatótermeket.

A kanapék olasz, vagy német importáruk, vagy éppen luxuskivitelű, klasszikus bútorok. A szín- és anyagválaszték is óriási. Ha mégsem találna valaki a számtalan kanapé között megfelelőt, itt is van lehetőség rendelni.

web: Kanape.net

Related posts