Parkolás a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közelében

A Szabad Parkoló nevű gépjármű parkolónk közel 500 jármű parkolására alkalmas a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér közelében, 5-7 percre a 2-es termináltól.  Az M0-ról érkező vendégeink a 400-as út felől találnak meg minket, az Üllő táblánál azonnal jobbra fordulva. 2225, Üllő, Pesti út 209.

Parkoló ÜllőnMiért minket válassza parkolónkat?

-Igényeknek megfelelő reptéri parkolási lehetőségek akár transzfer nélkül is, már 500 Ft / naptól.

-Pihenését, nyaralását nyugodtan töltheti, gépkocsijára kutyás biztonsági őrök vigyáznak, éjjellátó berendezés, mozgásérzékelő lézersorompók segítségével.

-Magyar gasztronómiai ételeket a kerthelyiségben.

-Gyors ügyintézés és regisztráció.

-Kulturált, szép környezet.

-Biztonságos, elkerített létesítmény.

-Udvarias, magas színvonalú kiszolgálás, transzfer szolgáltatás.

Parkoló a reptér közelébenA parkolás menete:

Ön a parkolóhelyét lefoglalhatja telefonon, a helyszínen Miután a helyszínen a Szabad Parkoló területén (Üllő, Pesti út 209.) gépjárművével leparkolt, kollégánk segítségével kitöltik a parkolási lapot. A parkolási lapot a Szabad Parkoló üzemeltetője és a parkolást végző személynek kell aláírni. A parkolást végző személy aláírásával tudomásul veszi és egyúttal elfogadja a Szabad Parkoló általános szerződési feltételit. Ezután lehet parkolni és a reptéri transzfert is igénybe venni.

A Szabad Parkoló általános szerződési feltételei:

A szerződés területi hatálya: az itt rendezett szabályok a Szabad Parkoló céljára bekerített, illetve a Szabad Parkoló által üzemeltetett vagy bérbe vett területen érvényes.

Amíg Ön utazik, a Szabad Parkolóban biztonságosan tárolhatja gépkocsiját. Bővebb információt weblapunkon találhatnak. szabadparkolo.hu

Related posts