Költöztetés országosan

A költöztetésben élen járunk: lakossági költöztetéseket ugyanúgy vállalunk, ahogy nagyobb irodák, vagy egész hivatalok költözését is. A célunk, hogy minél zökkenőmentesebb, gyorsabb és egyszerűbb legyen a költözés, ami a cégünk és az Ön érdeke is!

Költöztető céget keres? Akkor megtalálta a legjobbat! Legyen szó nehéz bútorokról, páncélszekrényről, zongoráról, bármilyen teherről, mi elbírjuk költöztetni.
Hívhat lakáshoz, családi házhoz, irodához, telephelyre – bennünk nem csalódik. Több ezer költöztetésen, fuvarozáson vagyunk már túl, így tapasztalt, profi csapattal megyünk. 0-24-ig hívhatóak vagyunk, állunk rendelkezésére bármikor, gyorsan és olcsón (2900 Ft / óra), az ország egész területén, sőt, még országhatárokon túl is.

Több ezer költöztetésen, fuvarozáson vagyunk már túl, így tapasztalt, profi csapattal megyünk.

Több millió megtett kilométer, több ezer költöztetés és megelégedett ügyfél a bizonyíték a szolgáltatásunkra. Értékgaranciát is tudunk vállalni! Kérje a csomagolási szolgáltatásunkat! Csomagoló anyagot (dobozokat) ingyen biztosítunk, amennyiben nem kívánja megtartani azokat. Csak profi emberekkel dolgozunk, akiknek a szakmájuk a költöztetés. Az alapcsapatunk 10 éve költöztetéssel, rakodással foglalkozik, nagyobb munkák esetén akár 40-50 fővel is.

 Csak profi emberekkel dolgozunk, akiknek a szakmájuk a költöztetés.

A költöztetésben élen járunk: lakossági költöztetéseket ugyanúgy vállalunk, ahogy nagyobb irodák, vagy egész hivatalok költözését is. A célunk, hogy minél zökkenőmentesebb, gyorsabb és egyszerűbb legyen a költözés, ami a cégünk és az Ön érdeke is!
Kérjük, hogy mielőtt felhívna minket, pontosan számolja össze, hogy mennyi dolgot kell elvinni A-ból B-be. A pontos mennyiség tudatában tudunk csak pontos árajánlatot adni!

Keressen minket bizalommal: barta-koltoztetes.hu

Related posts