Energetikai tanúsítvány készítése Budapest és vonzáskörzetében

Építkezne, netán eladná, vagy bérbe adna? Ehhez mára elengedhetetlen az energetikai tanúsítvány kiállítása minden ingatlan esetében. Az energetikai tanúsítvány hiánya komoly akadály lehet a tervei megvalósításában! Cégünk az ETANUS Mérnöki Iroda vállalja energetikai tanúsítványok elkészítését, a megfelelő méréseket és számításokat. Mind ezt Budapest és vonzáskörzetében, azonban vidéken is ki tudjuk elégíteni megrendelőink igényeit.

energetikai_tanusitas-2

Miért Mi?

Áraink nagyon kedvezőek más cégekhez képest. Rugalmasak és gyorsak vagyunk. Garanciát vállalunk a tanúsítvány hitelességét illetően. A tanúsítvány akár a felméréstől számított 1 munkanap alatt is a kezében lehet. Hétvégén és munkaidő után is vállaljuk a munkát. Társasházaknál kedvezményt is tudunk adni. Egy tapasztalt és megbízható cég vagyunk.

etanusitvany

Az energetikai tanúsítvány előnyei:

Segítségével arra vonatkozó információkat kaphat, hogy milyen korszerűsítésekkel tud javítani az ingatlan energetikai besorolásán. A jobb energetikai besorolású épületek előnyösebb helyzetből indulnak eladáskor és bérbeadáskor ha kiderül egy ingatlanról, hogy energiatakarékosabb, az a magasabb eladási vagy bérbeadási ár formájában is megtérülhet számunkra. A tanúsítvány a bérlő vagy vásárló számára is garancia arra, hogy egy kedvezőbb energetikai besorolású ingatlan esetén kisebb rezsiköltségekkel kell számolnia.

epc

Az épületek minőségi osztályozása alapján az épületek energetikai besorolása egy 10 fokozatú energiahatékonysági skálán történik meg.

Még több információt weboldalunkon kaphat: etanus.hu

Related posts